Mammaen vugger sin nyfødte datter. Men så legger hun plutselig merke til noe under teppet!

133748

Når lille Everly bare var en dag gammel i november 2014, fikk hun en veldig viktig oppgave. Everyls far, Tchad, jobbet i skjul for å gi moren av hans barn, Lauren, den største overraskelsen i sitt liv – men, først trengte hun å innse at overraskelsen var skrevet på Everyls sin sparkedress. Lauren hadde ingen anelse om hva som skulle skje bare 24 timer etter hun fødte sin datter.

Slik gikk overraskelsen til: Laurens tante som holder Everly sier til Lauren at hun har skitten bleie og overgir barnet til moren. Det er da mamma Lauren ser hva som står på datterens body, og hva hun holder ett hardt grep om i hånden.

[adsense2]

Se videoen for å se hva faren hadde skrevet og hva overraskelsen var. Del dette rørende øyeblikket med vennene dine på Facebook!