Babyen kryper opp på trampolinen. Vent til du ser hva som skjer da!

890

Disse foreldrene trenger ikke lenger tenke på å underholde babyen deres. Ikke siden lille Marcus fant ut noe litt uventet: trampolinen. Så fort han klatret opp på den lille trampolinen har Marcus storkost seg og ledd en av de beste, søteste babylatteren idet han hopper opp og ned i noen minutter av gangen. Se hvordan han stortrives på sitt nye favorittleketøy – trampolinen, i den søte videoen under!

[adsense2]

Helt ærlig, jeg tror ikke jeg kan hoppe så bra på trampoline selv engang. Han hopper virkelig høyt – det var noe jeg ikke trodde små babyer kunne gjøre. Idet han klatrer opp på trampolinen tenker jeg, «Åh, så søtt, han aner ikke hva han skal gjøre med seg selv». Også bare går han for det! Herlig!
En framtidig gymnast, kanskje?