Babyen begynte å skrike hysterisk på et offentlig toalett. Hun fikk SJOKK da hun løftet ham opp!

8029

Hun la sønnen sin på stellebordet, og tenkte ikke noe særlig over det da han begynte å skrike og gråte.

Men hun fikk seg litt av et sjokk da hun tok ham opp igjen.

Hayley Turner, en britisk mor, skiftet på sønnen sin på et offentlig toalett tidligere denne måneden.

Hun fant et stellerom og la sønnen Samuel ned for å skifte på ham, men da begynte han å skrike hysterisk.

– I dag skiftet jeg bleie på Samuel på et offentlig stellerom, et sted som jeg stolte på at var helt sikkert å bruke. Han begynte å skrike med en gang jeg la ham ned. Jeg tenkte bare at han helt sikkert var kald, trøtt eller gretten, så jeg skiftet på ham så fort som mulig, så jeg kunne gi ham en klem og roe han ned, skriver moren på sin facebookside.

baby2

baby3

Hun tenkte bare at han oppførte seg som alle babyer gjør – helt til hun løftet ham opp fra stellebordet og så at ryggen hans var helt illrød og flekkete.

baby4

– Det viste seg at noen tydeligvis syntes det ville være morsomt å legge tegnestifter under matten, slik at nålene stakk igjennom, skrev den opprørte moren på sin facebookside.

– Og fordi han ikke er gammel nok til å kunne fortelle meg hva som plaget ham, så ser han ut som en nålepute med fem hull i den lille kroppen. Orden ‘sint’ er ikke nok til å beskrive det jeg føler akkurat nå, forteller hun.

baby5Først skrev hun innlegget i raseri over det som hadde skjedd, og senere har hun funnet ut av at det har skjedd noe liknende flere steder i landet, hvor folk har gjort en syk spøk ut av av å “prikke til babyer”.

– Jeg legger som regel ikke ut innlegg som dette, men jeg tenker, at hvis det kan skje med meg, så kan det skje med andre, så derfor vil jeg spre advarselen, slik at det ikke skjer med andre i fremtiden.

[adsense2]

Nå har over 100.000 brukere derfor delt Hayleys innlegg som en advarsel til andre foreldre, og ber dem om å sjekke stellebordet før de legger ned barnet sitt.

baby6

DEL artikkelen med vennene dine du også: