Den gamle damen blir hjulpet inn på scenen og dommerne tviler. Men når hun begynner å synge? Gåsehud!

857

I 2010 steg en 80-år gammel dame ved navn Janey Cutler inn på scenen til Britain’s Got Talents audition i Glasgow, Skottland. Hun elsket å synge for seg selv og hennes venner sa til henne at hun burde søke til programmet for hva hadde hun å tape?

[adsense2]

Som sagt så gjort, hun melder seg på programmet og blir hjulpet inn på scenen av en av programlederne. Der framfører hun «No Regrets», en av Edith Piafs sine klassikere (orginalt kalt «Non, je ne regrette rien»). Jo mer hun synger, jo mer imponert blir dommerne. Det blir jeg og! For en utrolig stemme fra en så liten kropp. Denne gamle damen beviser at talent ikke har noe alder!

Dessverre gikk Janey bort i 2011, men hennes innsats i programmet og sangen hennes vil leve videre. Utrolig!