Mobberne kalte henne «feita». Men vent til du ser 9-åringens forvandling!

150975

Da Breanna Bond var ni år gammel veide hun 85 kilo. Hun hadde vanskeligheter med å puste og i det hele tatt bevege seg. De andre femteklassingene kalte henne for «feit» og andre stygge ord – mobbingen var både brutal og nådeløs.

Allerede som liten baby begynte problemene for Breanna. Hun kjempet med overvekt og ingen forstod helt hvorfor. Når hun begynte i barnehagen veide hun rundt 50 kilo og hennes foreldre var urolige. Breannas mamma, Heidi, testet datteren for alt mulig. Ingen leger kunne gi noen medisinsk forklaring på hvorfor Breanna hele tiden gikk opp i vekte. I stedet for å la sitt barn fortsette den farlige og potensielt dødelige veien, bestemte Heidi og hennes mann som for å ta saken i egne hender.

[adsense2]

Heidi satte opp ett eget treningsporgram, ikke bare for Breanna, men for hele familien. De begynte å gå en 6 kilometer lang tur i nærheten av hjemmet og innførte en nulltoleranse. På mindre enn ett år mistet Breanna 30 kilo. I sammenheng med treningen begynte hun å spise mer sunn mat og kan nå gjøre det hun vil, uten komplikasjoner. Vent til du ser hennes fantastiske forvandling!

Moren Heidi er stolt over sin datters vilje: «Breanna er en inspirasjon for alle barn i verden og for alle barn som kjemper med overvekt i USA. Hun har vist at man kan bekjempe det med ett par joggesko og motivasjon».

I min verden er det aldri greit å mobbe noen på grunn av en persons utseende, men samtidig er jeg glad for at Breanna tok tak i sine vektproblemer og viste at det faktisk an å forandre sitt liv. Kanskje har hun fått mobberne til å tie stille nå, men viktigst av alt er at Breanna har det mye bedre og er sunn og frisk igjen!
Breanna, du er fantastisk. Del om du er enig!