Hun ble med den fremmede mannen hjem. Men det som skjedde? Jeg ler så tårene triller!

18772

En kvinne møter en mann i en bar. De snakker og finner tonen. Etter en stund ender de opp med å dra derfra sammen. De drar hjem til han og han viser henne rundt i leiligheten. Hun merker at en vegg på soverommet hans er fullstendig dekt i søte kosebamser.

Det er tre hyller i soverommet, med hundrevis av søte teddybjørnbamser nøye plassert på rekke og rad som dekker hele veggen. Det er tydelig at det har tatt litt tid å arrangere dem så fint på rekke og hun skjønner med en gang at han har lagt mye tid i å organisere framstillingen av de.

Det er små bjørner langs den nederste hyllen, medium-store bjørner langs den midterste hyllen og enorme, store bjørner på den øverste hyllen. Hun synes det var en smule rart at en såpass maskulin mann skulle ha en så stor samling med kosebamser. Hun blir imponert over hans sensitive side.
Men, hun sier det ikke til han.

[adsense2]

De deler en flaske vin og praten fortsetter.
Etter en stund tenker hun for seg selv, «Åh, tenk om dette er den rette! Kanskje, bare kanskje, kan dette være faren til mine framtidige barn!». Hun snur seg mot ham og kysser han lett på leppene. Han responderer varm og de fortsetter å kysse. Stemningen utspiller seg videre og romantisk løfter han henne og bærer henne med seg inn til soverommet. Hun er helt overhvelvet at hun responderer med mer følelse, kreativitet og varme enn hun noen gang har gjort før. Etter en intens og eksplosiv natt med ren pasjon med denne sensitive mannen, ligger de begge der tilfredse og fornøyde.

Kvinnen ruller over til side, stryker han forsiktig på brystet og spør, «Så, hvordan var det?»
Mannen smiler forsiktig til henne, stryker henne på kinnet og ser dypt inn i øynene hans før han sier…

«Velg en premie fra den midterste hyllen.»

Fikk du deg en god latter? DEL den med vennene dine: