Mannen skriver et sjokkerende brev til kona. Men svaret hennes? Jeg ler så tårene triller!

14249

Mannen skrev følgende brev til kona og la det på stuebordet:

«Til min kjære kone,

Du skjønner sikkert at jeg har visse behov, som du, 54 år gammel, ikke lenger kan tilfredsstille. Jeg er veldig lykkelig sammen med deg, og setter pris på deg som en god kone. Derfor håper jeg at etter du har lest dette brevet, ikke misforstår når jeg forteller deg at jeg skal tilbringe kvelden med min 18 år gamle sekretær på et hotell i byen.

Vær så snill og ikke bli lei deg – Jeg kommer hjem før midnatt.»

[adsense2]

Da mannen kom hjem sent den samme kvelden, så fant han et brev på stuebordet hvor det sto følgende:

«Til min kjære mann. Jeg leste brevet ditt og takker deg for ditt ærlige utsagn om at jeg er 54 år gammel. Jeg vil gjerne benytte denne sjansen til å minne deg på at du også er 54 år gammel. Som du vet, så jobber jeg som mattelærer på videregående skole. Jeg vil gjerne informere deg om at mens du leser dette, så er jeg på et hotell i nærheten med Michael, en av studentene mine, som også er tennistrener. Han er ung og vilter, og som din sekretær er han også 18 år gammel.

Som den suksessfulle forretningsmannen du er, med eksepsjonelle mattekunnskaper, så vil du sikkert forstå at vi er i samme situasjon, men med en liten forskjell – 18 går opp i 54 mange flere ganger enn 54 går opp i 18.

Derfor kommer ikke jeg hjem før ut på dagen i morgen.»

Del dette med vennene dine så de får seg en god latter!