Han heller konditorfarge i ris, men se hva som skjer når han tar fram egget. Så stilig!

1648

Det å male egg under påsken er noe vi alltid gjør i min familie. Vi bruker ikke legge så mye energi ned i det sånn egentlig for det viktigste er at man omgås og har en morsom og hyggelig stund med hele familien. Resultatet bruker å bli litt blandet, men alle har sin egen stil og det er herlig å se barnas kreativitet og fantasi! Dessuten er det alltid koselig å pynte til påske!

Ett triks man kan bruke for å gjøre malingen av egg enda morsommere, og enda vakrere, er å finne fram konditorfarge og ris. Jeg har aldri sett dette trikset før, men dette er noe jeg helt klart kommer til å prøve i påsken!
Så morsomme og unike hardkokte egg har jeg aldri sett før! Du heller rett og slett litt konditorfarge i ris, blander det sammen og putter egget ned i blandingen. Resultatet kan du se i videoen under!Del gjerne videoen og vær med å inspirere til fint påskepynt du og!