23. juli 2024

Campingvognen ser ut som et leketøy. Men VENT til hun trekker i håndtaket!

Hvis du er glad i å reise, kommer du til å elske denne Gidget Teardrop Camper. Gidget er en søt, liten retro campingvogn som er spesiallagd i Australia. Det er så mange forskjellige ting inni den lille campingvognen!

[adsense2]

Med tilpasset drivstoff utforming er Gidget lett å håndtere og dra og er designet for å bli dratt bak en 4 sylindret bil. Ikke bare det, men hun kan bli fullstendig satt opp innen 30 sekunder, er fullstendig isolert OG har en stor, «Queen-size» seng. Helt utrolig, jeg vet! Se hva annet Gidget kan gjøre i videoen under!

Ikke bare er interiøret i campingvognen fantastisk, men når hun gikk bak Gidget og åpnet kjøkkenet ble jeg helt satt ut! Genialt!Denne campingvognen er en perfekt måte å leve livet på veien med eller gå på en lang ferietur med. Og med stil, selvsagt!