Den unge gutten prøver seg på den «forbudte sangen». Sekunder senere sjokkeres dommerne!

29943

Det er ikke uvanlig at vi ser nervøse deltagere forsøke seg på noen av Whitney Houstons sine låter. Jeg vet ikke om det er fordi de kjenner på at de har så mye å leve opp til, eller om det er for at Whitneys låter krever utrolig mye av en sanger, men mange stiller seg gjerne på scenen og gir seg på noen av de legendariske låtene med ett usikkert inntrykk. Og la oss være ærlige, i de fleste tilfeller går det ikke så bra.

[adsense2]

Men i «Australia’s Got Talent» får vi møte Jack Vidgen, og det er et møte som få glemmer. Akkurat som mange andre talenter som har tolket Whitney er han først nervøs og tilbaketrukken i begynnelsen. Når Jack forteller at han tenker å synge «I Have Nothing» av Whitney Houston, en låt som anses som svær vanskelig å gjøre riktig, blir juryen nærmest sjokkerte.

Dommerne forbereder seg på det verste, men så fort denne 14 år gamle gutten begynner å synge har han trollbundet både publikum og juryen. Se selv!Jeg ble veldig imponert! For en stemme! Del gjerne om du synes flere må se denne unge guttens talent!