Både mor og sønn er født uten armer. Når vi ser hva de kan gjøre sammen? UTROLIG!

749

Linda Bannon og henne sønn Timmy lider av Holt-Orams syndrom – en sjelden genetisk lidelse som gjorde at de begge ble født uten armer. Til tross for dette lever de begge fullt normale liv, og funksjonshemningen har ikke svekket det på noen måte.

Fantastisk nok klarer de begge å gjøre alt ved hjelp av sine føtter. Timmy er glad i sport og har kommet langt med både svømming og teakwondo, og Linda driver på med motivasjons taler, samtidig som hun på dagtid jobber som
førskolelærer.
I denne videoen får vi følge Linda og Timmy under to dager i deres hektiske liv, og det er virkelig fascinerende å se hvordan de gjør alle de hverdagslige sakene de fleste av oss tar for gitt å gjøre med hendene.

 

[adsense2]

 

Denne mamma og sønn duoens aktive livsstil er en fin påminnelse for oss alle, og det viser at funksjonshemninger ikke alltid behøver å være ett hinder, noen ganger kan det også være en mulighet!

Deres positive innstilling til livet er virkelig inspirerende å se. Del dette med dine venner om du er enig!