Hun ser rart på mannen som går inn på treningsstudioet. Sekunder senere får hun en tankevekker!

19151

Mange av oss er kjente med noen av de største idrettene på verdensnivå. Si Usain Bolt, og de fleste har hørt hans navn, eller hvorfor ikke Zlatan Ibrahimovic? Begge kommer kanskje til å være med på OL i Rio de Janeiro i 2016 i starten av august. Men det finnes også ytterlige en olympisk lek, som iblant havner i skyggen av sommer-OL: Paralympics.

Paralympics er bare åpent for personer med funksjonshemminger som: bevegelighetsvansker, synsvansker eller lærevansker. Mange har nok ikke skjønt hvilke fantastiske atleter disse menneskene er, bare fordi de ser litt annerledes ut. Men man skal passe seg for å dømme noen etter utseende.

[adsense2]

Teamet bak 2015 års Paralympics sendte inn styrkeløfteren Luciano Dantas, løperen Vinicius Rodrigues og judomesteren Lucia Teixeira i ett treningsstudio i Rio de Janeiro og satte opp skjulte kamera for å filme reaksjonene til folk. Det blir forvirring i starten som snart byttes om til beundring. Snakk om å få seg en tankevekker!

DEL denne tankevekkende videoen på Facebook!

[mashhare]