21. juli 2024

Enhjørnings-frisyre? Dette er den nye hårtrenden blant unge – og den er merkelig magisk!

Hvem vil vel ikke være en enhjørning?

#UnicornHair? Som i hår som en enhjørning? Ja, du leste riktig.

Det har startet en ny trend blant jenter – å få håret til å se ut som hornet til en enhjørning. «Hornet» blir lagd ved å surre hår rundt en hestehale. Trikset er å lage en hestehale på toppen, fremst på hodet, men bare dra halve håret igjennom slik at det blir en slags «loop» med hår, som man så surrer rundt med hår slik at det blir seende slik ut:

enhjorning1

Den kjente Venus Angelic fra Youtube (som var ute med denne trenden langt før alle andre, allerede i 2012), har laget en video hvor hun viser hvordan du selv kan lage ett slikt enhjørning horn ved hjelp av ditt eget hår.


Kjenner du noen som ville se bra ut med denne hårsveisen? DEL denne artikkelen: