19. juli 2024

Han trodde kona skulle drepe ham. Men så skjedde dette… Jeg ler så tårene triller!

Roger våkner opp med en forferdelig bakrus etter en firmafest.

Roger drikker vanligvis ikke, men drinkene smakte ikke alkohol i det hele tatt. Han kunne ikke engang huske hvordan han kom seg hjem fra festen. Han følte seg veldig dårlig og lurte på om han hadde gjort noe galt.

Det første han så da han åpnet øynene var et par Paracet ved siden av et stort glass vann på nattbordet. Ved siden av dette lå en rød rose! Roger setter seg forvirret opp i sengen og ser klærne sine foran seg, nyvasket og brettet sammen. Han ser seg rundt i rommet og ser at det er helt strøkent, ryddet og vasket. Det gjelder også resten av huset. Han tar Paracetene og ser at han har fått et blått øye i speilet. Han legger merke til en lapp med små hjerter på, og et rødt leppestiftkyss fra kona:

«Kjære, frokosten er klar, Jeg dro tidlig til butikken for å handle inn varer til yndlingsretten i kveld. Jeg elsker deg! Kjærlig hilsen, Bente»

[adsense2]

Han går inn på kjøkkenet og finner frokost, varm kaffe og morgenavisen. Sønnen hans sitter også ved bordet og spiser. Roger spør, «Sønn… Hva skjedde i går kveld?»

«Du kom hjem klokken 3 om morgenen, full og gal. Du falt over stuebordet og ødela det, og så kastet du opp i gangen, og fikk den blåveisen når du gikk på døren.

Forvirret spør han sønnen, «Så, hvorfor er alt så ryddig og rent? Jeg har fått en rose, og frokosten er klar?»

Sønnen svarer, «Åh DET! Mamma dro deg inn på soverommet, og når hun prøvde å dra av deg buksene skrek du, «La meg være i fred, jeg er en gift mann!!»

 

Fikk du deg en god latter? Del dette med vennene dine!