Hun kler strykebrettet inn i aluminiumsfolie. Grunnen? Dette gjør strykingen MYE lettere!

832

Er det en ting ingen av oss er særlig glad i, så er det å stryke klær. Det er kjedelig, tar lengre tid enn det jeg har tålmodighet til, og med noen plagg føles det ut som det nesten er umulig å få bort alle rynker.

Nå har jeg funnet ett knep som jeg aldri har tenkt på før og jeg bare må dele med dere! Å stryke klær kan nemlig bli både enklere og mindre tidskrevende med hjelp av litt… aluminiumsfolie!

Det eneste du trenger å gjøre er å fjerne trekket fra strykebrettet og istedet kle det i aluminiumsfolie med den blanke siden opp. Når du har gjort det legger du på trekker igjen – også er det bare å komme igang!

[adsense2]

Det har seg slik at aluminiumsfolie er den perfekte varmelederen. Når du stryker med strykejernet over klesplagget reflekterer folien varmen og arbeider med å stryke klærne fra undersiden. Det gjør at plaggets rynker forsvinner på begge sider på en gang! Dette sparer mye tid.

Bare ta en titt på denne videoen under. Del gjerne om du synes dette var ett smart triks som kan spare vennene dine for mye tid!