11. juli 2024

Han var ute og syklet når han plutselig hørte noe bak seg. Men du gjetter ALDRI hva det er!

Oleksiy Mischenko var ute og syklet, når han plutselig hørte en lyd bak seg.

Dette er hva han forteller:

«Vi var ute på en treningstur i nærheten av Cape Town i Sør-Afrika. Vi syklet igjennom nasjonalparken, som er veldig et veldig stille og rolig område. Plutselig hørte jeg en lyd bak meg, og så en struts liggende i buskene. Plutselig begynte den å springe, og jaget vennene mine. Jeg fulgte etter bak, og holdt på å ramle av sykkelen fordi jeg lo så mye. Strutsen hadde ingen problemer med å holde følge i 50 kilometer i timen! Heldigvis ga den opp til slutt, fordi vi begynte å nærme oss enden av veien, som er en blindvei.»

[adsense2]

Se den utrolige videoen under her:


Fikk denne videoen deg til å le? DEL den på Facebook!