Hun lar toalettbørsten tørke over skålen i 10 Minutter. Grunnen? Dette er jo GENIALT!

1090

La oss innse det: badet er fortsatt det ene rommet som selv den med mest støv på hjernen misliker å vaske. Men etter at du har sett denne videoen, så vil du kanskje bli litt mindre engstelig for å ta med deg vaskekluten inn og starte rengjøringen.

Melissa Maker fra YouTube kanalen “Clean My Space” er her for å lære deg hvordan du kan vaske og desinfisere de fem ekleste tingene du har på badet: tannbørsten, dusjsvampen, barberhøvel, toalettbørsten og toalettpumpe . Vi skal også gi deg noen gode lagringsidéer!

[adsense2]

Min favoritt er nok toalettbørstetipset, fordi det er den mest fryktede tingen på badet. “Etter at du har vasket doen, så legger du børsten mellom skålen og setet,” sier Melissa. “Spray på med et desinfiserende middel, jeg bruker alkohol i dette tilfellet, og la det virke i 10 minutter. Så skyller du børsten med glovarmt vann og lar den lufttørke på samme måte. Du må aldri legge børsten tilbake i beholderen mens den er våt, det er da bakteriene begynner å formere seg.”

Ifølge WebMD, er det veldig viktig å vaske badet ofte. “Det betyr at baderomsgulv og andre overflater bør gjøres rent med et desinfiserende middel en gang i uken, og en “dyprens” — en grundigere skrubb — en gang i måneden. Hvis du eller noen i familien er syk, har influensa eller diaré, så bør du vaske enda oftere og grundigere.”

Vennligst DEL denne nyttige videoen med vennene dine på Facebook!