Politimannen løfter opp 4-åringen og stiller seg i kø. Men følg med når de snur seg rundt!

78994

Sykepleieren Tara Murphy er veldig stolt over å ha opplevd noe spesielt på Burger King. Politimannen Mark Waggamon tok med seg en 4-åring til fast-food restauranten, og nei, det var ikke datteren hans, men jeg er sikker på at de er veldig gode venner nå! Tara fikk høre at 4-åringen ønsket mer enn alt i verden å spandere lunsj på en politimann. Så hun arrangerte en lunsj-avtale med en av de snilleste politimennene hun kjente – og Mark bestemte seg for å gjøre dette til et måltid den lille jenta aldri ville glemme.

politilunsj

«Jeg fikk lov til å være vitne til en av de snilleste handlingene jeg noensinne har sett. Jeg så en vakker 4 år gammel jentes bursdagsønske gå i oppfyllelse. Alt hun ønsket seg var å spandere lunsj på en politimann.»

politilunsj2

«Jeg ble spurt om jeg kunne hjelpe med å finne en, og jeg kunne ikke tenke meg en bedre mann for jobben enn Mark Waggamon, og han var mer enn villig til å være del av denne jentas bursdagsønske.»

politilunsj3

«Han tok det et steg videre. Istedenfor å bare møte opp og spise lunsj med henne, ba han om å få betale for det, nektet å ta imot pengene denne lille jenta ville gi ham, og møtte opp med en veske full av gaver med et politi-tema.»

politilunsj4

«Det finnes ikke noe vakrere enn å se et lite barns øyne lyse opp og se at deres ønske blir oppfylt. Tusen takk til Elizabeth Hoskinson Gross for at jeg fikk være med på dette og takk til Mark Waggamon for at du er den fantastiske mannen du er. Denne dagen kommer hun aldri til å glemme, og det gjør ikke jeg heller.»

[adsense2]

DEL denne herlige historien med vennene dine: