Hun skrev et brev til sin mamma. Nå deles denne rørende hyllesten over hele verden!

3336

 

Kjære Mamma, Har jeg noen gang fortalt deg?

Du er verdsatt.

Kjære Mamma,

Jeg vil takke deg for at du er det beste forbildet en jente kan be om. For alle de gangene jeg har klaget over noe som virket som en stor sak den gangen, takk for at du har holdt ut med meg og forsikret meg om at du kun vil det beste for meg. Selv om jeg ikke viser det, så hadde jeg ikke klart meg uten deg.

Din veiledning har lært meg mange ting gjennom årenes løp. Uten deg hadde jeg ikke visst hva som var rett og galt. Om det var så enkelt som et upassende antrekk som jeg ville ha på meg da jeg var 16, eller noe stressende som hva jeg ville bli da jeg ble stor, så har du alltid vært der og hjulpet meg i riktig retning.

Kjærligheten din inspirerer meg. Du får meg alltid i godt humør når jeg er lei meg, eller sender meg en «Jeg er glad i deg» melding, bare fordi. Når jeg har en dårlig dag, og jeg er i godt humør det ene øyeblikket og i dårlig humør i neste, så blir du aldri sur.

Jeg vet at du alltid vil fortelle meg sannheten. Selv om jeg vil høre det eller ikke, du vet hva som er best og du forsikrer deg om at jeg vet det. Jeg vet at jeg alltid kan komme til deg for råd fordi du vil fortelle meg hvordan det er, og det elsker jeg ved deg.

Takk for at du er min største beundrer. Helt siden jeg var en liten jente så har du vært med på alt. Alle avslutninger, sportsarrangementer, danseoppvisning og hver bursdag. Jeg vet at jeg kan regne med deg uansett, og for å være ærlig, så er det den beste følelsen i hele verden.

Du er den jeg alltid går til. Hvis jeg har spørsmål om skole, gutter, venner, jobb, sykdom eller middag, så vet du svaret. Det sies at mødre vet alt, og det stemmer. Jeg vet ikke hvordan du gjør det, men jeg er imponert over din intelligens.

[adsense2]

Til slutt vil jeg takke deg for at du er min beste venn. Jeg hadde ikke vært den personen jeg er i dag uten deg. Jeg er den heldigste jenta i verden som har en mor som deg, og jeg ville ikke ha forandret det for alt i verden. Selv om vi har hatt våre uenigheter, så tar vi det igjen med alle de gode stundene og minnene vi har sammen. Jeg vil bare at du skal vite at du er den beste moren i hele verden, og jeg håper at jeg en dag kan bli halvparten så bra som du er.

Kjærlig hilsen,

Jenta di

 

Ble du også rørt? DEL dette brevet med vennene dine på Facebook!