90-år gamle Agnes risikerte bøter fordi hagen var rotete. Men plutselig ringer det på døren.

24045

90-år gamle Agnes bodde alene i et stort hus etter at hennes ektefelle hadde gått bort. For en tid siden hadde en slektning begynte å lagre ting hos henne fordi han ikke hadde plass hjemme, og han syntes at Agnes hadde mye plass.

Ettersom tiden gikk samlet det seg mange ting rundt 90-åringens hus og det gikk så langt at naboene begynte å klage over at tomten liknet mer på en mer på en søppelfylling enn en hage. De anmeldte henne til kommunen og hun risikerte bøter på 2 500 dollar, som tilsvarer over 20 000 kroner, om hun ikke fikk orden på tomten.

Dette virket nesten umulig, men da ringte noen på døren.

[adsense2]

Agnes hadde nemlig i et desperat forsøk på å få hjelp kontaktet ”Operation Blessing”, en ideell organisasjon for mennesker med behov for hjelp. Og når det ringte på døren så ble hjemmet hennes bokstavelig talt stormet av godhjertede mennesker som var klare til å gi henne en hjelpende hånd.

De ryddet opp i hagen, og hjalp henne til og med med å reparere store skader på det slitne huset, de lagde et hull i taket og lagde en fantastisk hage på baksiden av huset så Agnes kan nyte naturen hver dag.

Til slutt ble hun spurt om det var noe mer hun ønsket seg, og hun svarte at det hadde vært fint med et luftanlegg i huset så hun kunne slippe den slitsomme varmen. Som sagt så gjort, som en siste fantastisk gave ble dette installert av disse varme menneskene, slik at Agnes kan nyte sval og skjønn luft i sitt nyoppussede hjem.

Her kan du se et nyhetsinnslag om hendelsen, og husk: Helter har ikke alltid på seg kappe – mange ganger ser de ut som deg og meg. Del gjerne dette videre så flere kan få se denne varme historien.