Det er et koselig lite trehus. Men når du ser innsiden, vil du få lyst til å flytte dit!

13133

Denne lille trehytta kan bli din neste romantiske helgeutflukt.

Det lille trehuset i Everett, Wash, er et fantastisk lite hjem.
Christopher og Malissa Tack brukte 7 måneder i 2011 på å bygge det lille hjemmet, i følge nettsiden Airbnb. Siden da har de hatt mye glede av den enkle livsstilen.
«Vi lar mennesker komme inn i hjemmet vårt, og vi håper vi kan inspirere andre til å ville bo mindre og enklere etter å ha bodd her,» sier Christopher på Airbnb.

hus1

Christopher foreslår å bo i mange forskjellige små hjem for å bestemme hvilken stil, hvis noen, er den rette for deg.
«Det er en ekspertise som vi er er glade for å kunne tilby andre,» skriver han på Airbnb.
Christopher som er fotograf, og Malissa, 3-D artist, dokumenterte byggeprosessen på websiden deres og på YouTube. I tillegg til bilder og detaljert informasjon, så har Christopher og Malissa samlet en liste med kilder til små hjem for å inspirere andre som ønsker å bygge sitt eget lille hjem. Websidene inkluderer PAD Tiny Houses, the Tiny House Blog, og The Tiny Life, som alle inneholder inspirasjon til små hus.

hus2

Det lille huset har en lang benk og et sammenleggbart bord, som begge er multifunksjonelle. Det er et tidligere avslapningsområde hvor du kan ta en lur eller lese en bok, mens sistnevnte er perfekt som arbeidssted eller spisebord.
«Når du er ferdig, så er det bare å legge sammen bordet og nyte stuen,» forklarer Christopher. 

hus3

Et stort skap og rikelig med lagringsplass betyr at selv den mest klesbevisste ikke vil lide i dette romslige lille hjemmet. 
Christopher og Malissa har bygget en hems som har dobbeltseng med luksusmadrass. 
«Den er så komfortabel at du bare vil bli liggende i sengen,» skriver Christopher. 

hus4

Med 12 vinduer, får hjemmet mye sollys i løpet av dagen. Gjester kan nyte den vakre utsikten til hagen med de grønne trærne som er ikonisk i staten Washington.

hus5

Christopher og Malissa oppfordrer gjestene til å utforske nærområdet, hvor det blant annet er en bondegård, piknikområder, turstier og flere sportsområder som basketball og hockeybane, hesteskoringer, svømmebasseng, tennisbane og lekeplass.

hus6

Bare en time nord for det lille trehuset på Fidalgo Island, så ligger the Hope Cottage , som er et lite hus omringet av naturlig skjønnhet, gårder, fjell, elver og dyreliv.

hus7

Å være i slik natur kan være en ydmyk opplevelse, og et lite hus er kanskje den beste måten å oppleve dette fantastiske amerikanske landskapet.

hus8

Hope Cottage er også fullt møblert med Wi-Fi, en storskjerm og stereo lydsystem, kjøkkenet har også mikrobølgeovn, kjøleskap, og badet har innlagt vann med toalett og dusj. Men det som gjør deres lille hjem så spesielt, er at den har en sauna for to personer.

hus9

 

hus10

Hope Cottage ble utrolig nok bygget på en en tilhenger, og har en dobbel dør, trapp opp til hemsen og herlig taklys.

«Det er som å sove under stjernene!» sier the Hope Cottage webside. 

hus11

hus12

 

Dusjen på badet er laget av en vintønne og komposttoalett. Men for gjester som ikke føler seg komfortabel med å bruke det som praktisk talt er en bøtte, så er hovedhuset med vanlig toalett og dusj tilgjengelig til alle tider. Kjøkkenet er fullt utstyrt med en liten vask, to kokeplater og et lite kjøleskap. Ellers finner du alt kjøkkenutstyret du trenger, TV med internett, varmeovner, minivifte og en utendørsgrill med sitteområde under stjernehimmelen.

hus13

hus14

hus15

hus16

hus17

«Det føles som et lite fantasisted, som gir mye inspirasjon!» dette skriver websiden.

[adsense2]