Den slitne mammaen satte opp kameraet og forlot rommet. Men følg NØYE med på babyene…

65321

Alle som tror at det er lett å være mor, burde ta en titt på denne morsomme videoen. Disse babyene er søte på alle mulige måter, men de beviser absolutt hvor vanskelig det kan være å håndtere dem noen ganger!

Moren i denne videoen, Corrie Whyte, viser oss hvor mye hun elsker det hun gjør. Selv om babyene krabber overalt, så har denne moren fortsatt en stort smil om munnen. Babyene, som alle ligger på sengen, nekter å ligge rolig og gjør sitt beste for å komme seg ut av morens hender.

Det tar moren ca 10 minutter å kle på alle babyene; hennes to år gamle datter er den mest aktive, men de 8-måneder gamle trillingene, Jackson, Olivia, og Levi ruller rundt og gjør jobben hennes vanskeligere. Når hun endelig er ferdig med den krevende oppgaven, så er det allerede sengetid!

[adsense2]

Denne slitne moren fikk nok trent seg da hun bare hadde ett barn å ta vare på. Men når trillingene kom til verden? Da måtte hun forberede seg på å passe på alle barna, og selv om de er veldig aktive så klarte hun allikevel å kle på alle sammen.

Se denne herlige videoen hvis du vil se en mor som gjør det hun kan best.

Vennligst DEL denne videoen hvis du synes alle mødre fortjener respekt og verdsettelse for alt de gjør!