Millioner av mennesker klør seg i hodet over dette bildet. Ser DU hva det er?

2987

Som i det skjulte panda spillet, så er det nå et nytt morsomt bilde som blir delt på internet som utfordrer oss. Ser du hva som gjemmer seg i dette bildet? Svært få har klart å lykkes. Men sett i gang og prøv selv:

bilde

Oppdaget du det? Gratulerer i så fall! Du er en av de få som umiddelbart gjenkjenner hva som skjuler seg her. Hvis du ikke ser det, og ikke vil at vi skal ødelegge moroa, så er løsningen litt lenger ned …

[adsense2]

 

litt …

nesten ….

nesten der …

 bilde1

Svaret: Det er en ku! Hvis du har sett det en gang, så ser du ikke noe annet. Prøv igjen, og se på bildet over igjen! Det er en genial illusjon som vi oppfordrer deg til å utfordre vennene dine med.

DEL bildet med vennene dine på Facebook!