11. juli 2024

Han brukte 18 måneder på å pusse opp datterens rom. Men når han er ferdig? Vi sitter og MÅPER!

Nesten alle barn drømmer om et trehus, sitt egen lille magiske rike høyt i trærne, hvor man lever i en drømme og foreldre-fri sone. Denne drømmen hadde også datteren til denne mannen, og hennes ønske var hans kommando.

«Datteren min ønsket seg et trehus på rommet, hvor hun kan sitte og lese. Hun ønsket å klatre i grenene og sitte på dem, » Faren jobber i underholdningsbransjen, og har derfor en stor kreativitet. Sånn så rommet ut før. Ganske kjedelig, ikke sant?

rom1

Det hele starter med en grov tegning. Faren hadde ingen anelse om hva som ventet ham i de neste månedene. Til slutt kostet det nesten 40 000 kroner og 350 arbeidstimer. Hadde han jobbet i strekk, ville det ha vært nesten 15 dager!

rom2

Men fordi han jobbet på hverdagene, hadde han bare tid i helgene og kvelder, så prosjektet tok nesten 18 måneder. Først tegnet han, og så lagde han en modell.

rom3

Alt må være fint merket på vegger og gulv. 

rom4

Nå kommer den vanskeligste delen: Skjelettet av jernstenger. Men faren måtte delta på et kurs i sveising først. Fordi når far ønsker å klatre opp i treet, da må det være ekstra sterkt. Så han tester alle grenene først slik at ingenting kan gå galt.

rom5

Nå har nettingen kommet på plass, så nå er den klar for barken som skal legges. Frem til nå har far allerede jobbet i mer enn 100 timer.

rom6

Treet består av et massivt lag med betong. Fordi han ikke ønsker brennbart materiale i rommet, har far konsultert med en brannvernsekspert.

rom7

Endelig er treet klart til å males!

rom8

Treet skal se så ekte ut som mulig. Til og med mose vokser på det.

rom9

Etter tusenvis av kroner og utallige timer med sveising er treet endelig ferdig. Se hvor glad den lille jenta er som sitter i sin lille grønne trehule!

rom10

Treet har fått mange søte detaljer. Blant annet fugler med rede på grenene.

rom11

I eventyrland kan det ikke være mangel på sommerfugler.

rom12

Bak døren er det dessverre ingen ekte feer, men lyset kan dimmes og gir magiske effekter på kvelden.

rom13

Lyset i grenene ser ut som hundrevis av stjerner. Er det noe dette treet ikke har?

rom14

Her er beviset: Hun sitter godt i treet. Det strålende ansiktet er nok en belønning i seg selv for far.

rom15

[adsense2]

Sånn ser trehuset ut til slutt. Du kan tro far fikk mange kyss og klemmer!

rom16

Hvis det var en pris for årets beste far, ville denne mannen ha gått av med seieren. Det er umulig å bli lei av å se på alle de små detaljene i grenene. Men det er en ting faren er redd for: «Når hun blir 13 og ønsker å fjerne treet fra rommet.»