14 dansere står helt i ro. Men når de snur seg? Publikum blir målløse!

86079

Jentene fra dansegruppen Mahomet Seymour Dance Team liker å gjøre ting litt annerledes. Du skjønner, mens de fleste ungdommer liker å lage koreografier til de mest populære poplåtene, så er ikke denne gruppen redd for å gjøre noe utenom det vanlige, og bruker fremførelsen til å gi en sterk beskjed om selvtillit og fryktløshet til sine foresatte og til publikum.

I denne fantastiske danseopptredenen som ble lastet opp til YouTube i Februar 2016, så hopper, spinner og danser the Mahomet Seymour Dance Team seg gjennom en monolog med tittelen “What Are You Afraid Of?” (Hva er du redd for?) av Jon Jorgenson. De 14 danserne imponerer publikum — og hele internett — med dansetrinnene som på en perfekt måte demonstrerer den sterke teksten.

Øyeblikket som gir publikum hakeslipp er ved 1:23, når det store spørsmålet kommer ut fra høyttaleren: “Hvilket rom har frykt?” I det øyeblikket snur danserne seg og avslører en rask forvandling som publikum ikke kunne forutse. Det er et stort tema for ungdomsskoleelever å utforske, men de gjør det med styrke, eleganse og som skolen sier, tolkning gjennom kunst.

 

[adsense2]

Vennligst DEL denne flotte fremførelsen med vennene dine på Facebook!