Hun heller salt i en sokk, og det er GENIALT. Dette kan hjelpe alle!

118654

Det er vinter og kaldt ute, og vi er mer utsatt for sykdom på denne tiden av året. Noe av det vanligste vi blir smittet med er forkjølelse, og symptomene kan blant annet være ørebetennelse.

Infeksjoner i øret oppstår når kulde får væske til å samle seg i mellomøret. Det er som regel barn som lider av dette, og symptomer på ørebetennelse inkluderer smerter med tykk gul væske som kommer ut fra øret.

salt1

Heldigvis finnes det kjerringråd som kan gi rask lindring for vanlig ørebetennelse.

Ørebetennelse kan være smertefullt, og når det ikke går over så kan man bli fryktelig lei og oppgitt. Heldigvis har en naturlig medisin blitt spredt på internett, og det kan være til stor hjelp neste gang du har en infeksjon.

Alt du trenger er en hvit sokk…

salt2

… og Epsom-salt. En lege forklarer at Epsom-salt er en naturlig medisin som er perfekt for verk og smerter, og ørebetennelse er ikke et unntak. Du trenger nok salt til å fylle den delen av sokken hvor foten skal være.

salt3

Hell saltet forsiktig inn i sokken. Det kan være lurt å bruke en trakt så unngår man at det blir mye søl. Saltet bør også være grovt slik at det ikke renner igjennom sokken.

salt4

Når du har fylt sokken med salt, så knyter du den godt igjen slik at saltet ikke renner ut

salt5

[adsense2]

Deretter varmer du sokken med saltet i en stekepanne. Bruk middels varme og snu sokken ofte helt til saltet er passe varmt. Det er viktig at du bruker en hvit sokk fordi fargestoffer lett kan bli brent.

Du kan også varme sokken i mikrobølgeovnen, men vær forsiktig. Saltet kan bli veldig varmt og kan lett bli brent. Varm derfor ikke i mer enn 5 sekunder om gangen.

salt6

Når det er gjort , så gi den varme sokken til den syke. Legg sokken mot øret, og i løpet av kort tid vil de føle at smertene blir lindret. Du kan bruke den samme sokken om igjen, bare husk å varme den før bruk!

salt7

Hva synes du? Vi vil høre om dine erfaringer. Legg gjerne igjen en kommentar!

Vær snill og DEL dette med venner og familie.