Denne brannmannen reddet livet til en liten jente. Nå, 17 år senere, gjør hun noe tilbake.

43415

For 17 år siden fikk den amerikanske brannmannen, Mike Hughes, en telefon som han aldri kommer til å glemme. Da redningsmannskapet ankom huset til familien Davison, så sto det allerede i flammer. En etter en ble de reddet ut fra brannen, men en baby var fortsatt inne i huset! Det tok ikke lang tid for Mike å ta en avgjørelse før han løp inn i den brennende bygningen. I et av rommene fant han 9-måneder gamle Dawnielle, i et hjørne i barnesengen. Han løftet henne forsiktig i armene sine, og fikk henne med ut av huset. Handlingen hans gjorde ham til en lokal helt.

brann1

Den modige brannmannen husket det øyeblikket for mange år siden, «Da vi ankom sto allerede store deler av huset i flammer. Jeg fant Dawnielle sammenkrøllet i krybben på barnerommet.» Det synet har han aldri klart å glemme. Mange år senere lurte han på hvordan det gikk med den lille jenta og søkte henne opp på Facebook. Han fant profilen hennes og skrev en melding, «Hei. Jeg tror jeg reddet deg fra en brann da du var veldig liten.» Siden det øyeblikket har de to fått veldig god kontakt, og Mike har blitt som en ekstra far for Dawnielle. 

brann2

17år etter brannen fullførte Dawnielle videregående utdanning, og Mike var selvfølgelig invitert til å ta del i feiringen. Hva ville det vel ha vært uten hennes redningsmann og venn? Da Dawnielle gikk på scenen for å holde tale klarte ikke Mike å holde tårene tilbake. Hun sa, «Mike er en veldig spesiell person for meg. Jeg gråter av glede når jeg tenker på hvordan alt kunne ha vært så annerledes. Hadde det ikke vært for Mike, så ville jeg ikke ha vært her i dag.»

brann3

Mike var veldig stolt av henne, og ga henne en stor klem. Den unge jenta føler seg heldig som har Mike i livet sitt, ikke bare som redningsmann, men også som en god venn.

brann4

For en fantastisk historie og en vakker gave til begge to. De vil alltid ha et veldig spesielt forhold.

[adsense2]

DEL denne flotte historien med dine venner på Facebook!