Bonden måtte kjøpe en dyr hane til gården. Men det som skjer, er SJOKKERENDE!

20778

En bonde har 200 høner, men ingen hane, og han vil ha kyllinger. Så han går ned på veien til neste bonde og spør om han har en hane til salgs. Den andre bonden svarer, «Ja, jeg har en flott hane som heter Randy. Han skal nok gjøre jobben.»

Randy er en veldig dyr hane, men bonden bestemmer seg for at det er verdt det. Så han kjøper hanen. Han tar med Randy hjem og tar en prat med ham før han slippes fri i hønsegården. «Randy, jeg vil at du skal ta det med ro. Du har mange høner å befrukte, og du er en veldig dyr hane. Så jeg krever at du gjør en god jobb. Ta deg god tid og ha det gøy,» sa bonden med et smil.

Det virket som Randy forsto dette, for han løp inn i hønsehuset. Han tok hver eneste høne både tre og fire ganger, og bonden blir helt sjokkert. Etter dette hører han et oppstyr hos endene, og det er Randy som har tatt turen til dem. Senere ser han Randy som løper etter en flokk med gjess nede ved innsjøen. Ved solnedgangen ser han Randy som jakter på andre fugler. Bonden er fortvilet – han er redd for at den dyre hanen ikke en gang vil vare i 24 timer.

[adsense2]

Som han fryktet, når han våkner morgenen etter så finner han Randy, liggende stein død på bakken med hauker som flyr over ham. Bonden, som er trist over å ha mistet en så fargerik og dyr hane, rister på hodet og sier, «Åh, Randy, jeg SA jo du skulle ta det med ro. Se hva du har gjort med deg selv.»

Randy åpner det ene øyet, nikker mot haukene som flyr over ham og hvisker, «Hysj, de kommer nærmere…»

Fikk du deg en god latter? DEL den med dine venner på Facebook!