Moren lot sønnen være alene med besteforeldrene. Følg med når de skrur på kameraet.

50503

Etter 26 års ekteskap så vet Emile og Renee fortsatt hvordan de skal få hverandre til å smile. Turtelduene elsker også å synge for hverandre — spesielt når barnebarnet er i nærheten for å høre på de flotte sangstemmene deres. I 2014 satt Emile og Renee opp et kamera i bilen og bestemte seg for å synge til hverandre, og til barnebarnet, med en spesiell versjon av låten “Love Is An Open Door” fra Disney’s Frost. Resultatet er helt nydelig, og på slutten av bilturduetten, smilte jeg fra øre til øre. Vi har sett mange biltur “karaoke” fremførelser hvor passasjerene mimer gjennom sangen, men disse besteforeldrene kan virkelig synge… og harmonien er helt perfekt.

[adsense2]

Barnebarnet kunne ikke ha vært lykkeligere der han sitter i baksetet og danser med. “Som du kan se, så elsker han også filmen og kan nesten alle sangene utenat,” sier bestefaren. Latteren hans på slutten var toppen av kransekaken! For en heldig gutt som har så morsomme, talentfulle og kjærlige besteforeldre som ikke er redde for å være litt barnslige :)

Hvis denne videoen fikk deg til å smile også, så vennligst DEL den med vennene dine på Facebook!