Hun er på vei til sykehuset for å føde. Men det hun gjør først? Følg med på magen hennes!

25153

Når denne gravide kvinnen bestemte seg for å danse en liten dans foran kameraet, hadde hun ingen anelse om at hun kom til å bli sett av hele verden.

Men når du ser rutinen hennes vil du lett forstå hvorfor så mange syns hun er kjempemorsom. Selv om hun bare er et par dager unna fødselen, er hun ikke redd for å slippe seg løs!

Denne damen elsker å vise frem sine beste dansesteg, mens hun mimer til den morsomme rap sangen «Do That Baby Mama». Hun har tatt seg tid til å lære seg hele sangen i tillegg til en søt, liten dans med barnefaren.

[adsense2]

Vær på utkikk etter han som gjemmer seg i bakgrunnen. Han elsker å dukke opp under refrenget på sangen. Og selv om det kan virke litt tøysete i begynnelsen, så elsker vi det øyeblikket hvor hun har gått på knærne og han strekker ut sin hånd for å hjelpe hun opp igjen. Det er hva vi kaller et koselig forhold.

Masse lykke til til dette skjønne paret, og vi ønsker alt godt til dem og deres nye barn. Så lenge de fortsetter å hjelpe hverandre med å komme seg på beina igjen, og fortsetter å synge sammen, er vi sikre på at denne perfekte lille familien vil fortsette å leve lykkelige sammen for alltid.