Datteren hans stirrer på en SVÆR edderkopp. Men når hun tramper på den? Jeg sitter og MÅPER!

Hvis du ikke har hørt om Stefan Pabst, så er det på tide. Denne russiske artisten gikk raskt viral med sine utrolige 3D tegninger hvor han bruker en teknikk som er basert på olje tørr-børste illusjoner. Og hvis du kan tro det, så gjør Stefan ferdig sine 3D kreasjoner på bare noen få timer.

I følge en profil på Inked Mag, så har den noen og tredve år gamle artisten bodd i Tyskland siden han var 15 og han har tegnet siden han var fem år gammel. Han begynte med å tegne i skolebøkene i timen. Disse portrettene som han lagde som barn var så bra at klassekameratene hans fikk han til å lage portretter av dem. Nå er Stefans kunst etterspurt av fans over hele verden. På nettsiden hans sier han, “Jeg vil vise at du kan gjøre hva som helst med maling. Jeg vil vise magien ved å male.”

Og vise oss, det gjør han. I videoen under kan du se en samling av noen av Stefans mest imponerende malerier, inkludert en hårete, skummel edderkopp… en miniatyrutgave av månen… og en slange som ser så ekte ut at man må dobbeltsjekke.

[adsense2]

Noen mennesker er født med talent, og Stefan er helt klart en av dem. Vær så god og nyt denne utrolige kunsten, og DEL den med vennene dine på Facebook!