Han legger et tomt glass over et stykke smør. Grunnen? Dette visste jeg ikke!

6804

Har du noen gang begynt å følge en oppskrift og plutselig funnet ut at du trenger mykt smør, men alt du har er en kald og hard klump i kjøleskapet? Det er altfor sent å ta det ut for å tine nå, og du kan ikke ta det i mikroen, for da smelter det. Hva gjør du? De fleste som havner i denne situasjonen slutter enten å bake, eller skjærer smøret i tynne skiver. Ideen bak den metoden er at smøret vil tine fortere i mindre porsjoner. Eller kanskje moren din lærte deg det og førte det eldgamle trikset videre. Dette trikset virker kanskje, men det er ikke den beste eller raskeste måten å tine smør til en ønsket konsistens som passer for bakeoppskrifter.

Du burde heller prøve teknikken som vises i The One Pot Chef Show videoen, hvor han viser oss hvordan vi kan få mykt smør på en ren og enkel måte som bare tar 2 minutter. Ta en kald og hard smørklump og legg det på en tallerken. Hent et glass, fyll det med varmt vann, og la det stå i et par minutter. Hell ut vannet, tørk glasset, og legg det opp ned over smøret. Etter et par minutter har smøret blitt mykt, og det er nå klart for baking.

Forhåpentligvis vil dette tipset komme til nytte neste gang du står ovenfor en slik bakesituasjon, så før det videre og spre kjærligheten!Vennligst Del dette med familie og venner :)