Han legger et tomt glass over et stykke smør. Grunnen? Dette visste jeg ikke!

159509

Har du noen gang begynt å følge en oppskrift og plutselig funnet ut at du trenger mykt smør, men alt du har er en kald og hard klump i kjøleskapet? Det er altfor sent å ta det ut for å tine nå, og du kan ikke ta det i mikroen, for da smelter det. Hva gjør du? De fleste som havner i denne situasjonen slutter enten å bake, eller skjærer smøret i tynne skiver. Ideen bak den metoden er at smøret vil tine fortere i mindre porsjoner. Eller kanskje moren din lærte deg det og førte det eldgamle trikset videre. Dette trikset virker kanskje, men det er ikke den beste eller raskeste måten å tine smør til en ønsket konsistens som passer for bakeoppskrifter.

Du burde heller prøve teknikken som vises i The One Pot Chef Show videoen, hvor han viser oss hvordan vi kan få mykt smør på en ren og enkel måte som bare tar 2 minutter. Ta en kald og hard smørklump og legg det på en tallerken. Hent et glass, fyll det med varmt vann, og la det stå i et par minutter. Hell ut vannet, tørk glasset, og legg det opp ned over smøret. Etter et par minutter har smøret blitt mykt, og det er nå klart for baking.

[adsense2]

Forhåpentligvis vil dette tipset komme til nytte neste gang du står ovenfor en slik bakesituasjon, så før det videre og spre kjærligheten!

Vennligst Del dette med familie og venner :)