De er alene i heisen. Men det mannen gjør foran skjult kamera sprer seg i rekordfart på nettet!

40643

Politibetjenten Tony Scherb som tilhører El Paso County Sheriff’s Office gikk nylig ut i pensjon etter å ha jobbet som politi i 29 år. Tony, som har et rykte på seg for å være veldig profesjonell, bestemte seg for å gjøre noe annerledes og forlate politistasjonen på en storartet måte. Og det hele ble filmet.

Siden videoen ble publisert har den blitt sett over 3 millioner ganger, og mennesker verden over elsker Tonys herlige dans i heisen. Vi synes det er bra at politiet tør å ha det morsomt på jobb, og at de kan slappe av på denne måten selv om de ofte har en stressende hverdag på jobb.

[adsense2]

Se det fantastiske klippet her og del det gjerne med vennene dine om du likte det like mye som vi gjorde!