85-åringen måtte avgi en spermprøve hos legen. Resultatet var sjokkerende.

42179

Den 85 år gamle mannen var på sin årlige helsesjekk, og måtte avgi en spermprøve. Legen ga ham et lite glass med lokk, og sa, «Ta med deg dette glasset hjem, og ta det med tilbake med med en prøve imorgen.»

Neste dag dukket 85-åringen opp på legekontoret, og ga legen glasset, som var like tomt som det var når han fikk det forrige dagen.

Legen spurte hva som hadde skjedd, og om mannen kunne forklare.

[adsense2]

Den gamle mannen er litt pinlig berørt, og sier til legen, «Vel, doktor… Det har seg sånn at… Jeg prøvde først med høyrehånda, men fikk det ikke til. Så prøvde jeg med venstrehånda, men fikk det fortsatt ikke til. Så fikk jeg min kone til å hjelpe, først med høyrehånda, så med venstrehånda, men vi fikk det fortsatt ikke til. Så prøvde hun med munnen, først med gebisset i, så uten, men vi kom fortsatt ingen vei. Da ringte vi til naboen, Agnes, så hun kom over og forsøkte også, først med begge hendene, så i armhulen, og hun forsøkte til og med å bruke lårene, men til ingen nytte. Vi fikk det rett og slett ikke til, så til slutt ga vi bare opp.»

Legen var sjokkert, og spurte, «Spurte du NABOEN din?»

Den gamle mannen svarte, «Ja, men ingen av oss klarte å få opp det glasset, det satt bom fast.»

Fikk denne deg til å le? DEL den gjerne med dine venner på Facebook!