De gamle damene krasjet nesten i lyskrysset. Årsaken er sjokkerende!

9764

To små eldre damer, Else og Agnes, var ute og kjørte seg en søndagstur. De hadde en stor bil, og det var bare så vidt de så over dashboardet.

De kjørte nedover veien, og kom til et lyskryss. Det var rødt, men de kjørte bare rett igjennom likevel. Agnes som satt i passasjersetet tenkte med seg selv: ‘Jeg tror jeg begynner å bli dement, jeg kunne sverget på at det var rødt lys!’, men hun sa ingenting.

[adsense2]

Et par minutter senere kommer de opp til et nytt lyskryss. Igjen var det rødt lys, og igjen kjørte de rett igjennom. Igjen var Agnes sikker på at det var rødt, men hun begynte å bli skikkelig bekymret for at hjernen spilte henne et puss, så hun sa ikke noe nå heller. Hun bestemte seg for å følge skikkelig nøye med på neste lyskryss.

 

Og sikkert nok, i neste lyskryss var det også rødt lys. Og de raste rett igjennom lyskrysset igjen, heldigvis uten å kjøre på noen. Da snudde hun seg mot venninnen i førersetet, og sa, ‘Else! Nå har du kjørt på rødt 3 ganger på rad, du kunne jo ha drept oss!’

Da snur Else seg og sier:

‘Åja, er det JEG som kjører?’

 

 Fikk denne deg til å le? DEL den med vennene dine på Facebook!