21. juli 2024

3 fedre begynte å skryte av sønnene sine. Men det den 4de faren sa, fikk dem til å holde kjeft.

Fire venner, som ikke hadde sett hverandre på over 30 år, møttes på en fest. Etter en god del øl, måtte en av dem gå på do. De som ble stående igjen, begynte å prate om sønnene sine.

Den første mannen sa, ‘Jeg er så stolt av min sønn. Han begynte å jobbe på et stort firma, nederst på rangstigen. Han studerte Økonomi, og begynte raskt å klatre på rangstigen, og nå er han direktør der. Han har blitt så rik, at han faktisk ga sin beste venn en splitter ny Mercedes i bursdagsgave.’

Den andre mannen sa, ‘Dæven, det er jo helt utrolig! Jeg er også kjempestolt av sønnen min. Han utdannet seg som pilot, og begynte å jobbe i et stort flyselskap. Han jobbet seg opp, og nå eier han faktisk størsteparten av aksjene i flyselskapet. Han er så rik, at han ga sin beste venn et splitter nytt privatfly i bursdagsgave.’

Den tredje mannen sa, ‘Imponerende! Sønnen min studerte til å bli ingeniør. Så startet han sitt eget entrepenørselskap, og nå er han multi-millionær. Han ga også bort noe dyrt til sin beste venn i bursdagsgave: En stor villa på over 1000 kvadratmeter.’

De tre vennene gratulerte hverandre og skålet, idet den fjerde vennen kom tilbake fra toalettet. Han spurte: ‘Hva gratulerer dere hverandre med?’

Da sier en av de tre: ‘Vi stod akkurat og pratet om hvor stolte vi er av sønnene våre… Hva med din sønn?’

Da svarer den fjerde mannen: ‘Min sønn er homofil, og jobber som mannlig stripper.’

De tre mennene svarer: ‘Huff da, så skammelig… For en skuffelse han er.’

Men da svarer den fjerde mannen: ‘Neida, jeg skjemmes ikke. Han er min sønn, og jeg elsker ham. Og han har ikke gjort det så ille her i livet heller. Han hadde bursdag for et par uker siden, og da fikk han en splitter ny Mercedes, et privat jetfly og en svær villa på over 1000 kvadrat av sine 3 kjærester.’

Fikk denne deg til å le? DEL den gjerne med dine venner på Facebook: