Du burde ha disse saltlampene i hvert eneste rom hjemme. Grunnen? Jeg hadde ingen aning!

14407

Himalaya-salt har en hel del fantastiske helsefordeler, og du trenger ikke spise dem for å få nytte av de. Lamper gjort av dette saltet kan gjøre underverker for din helse og ditt hjem, takket være saltets naturlige evne til å rengjøre luft. Saltlamper generer og avgir negative ioner, som oksygenioner som har et ekstra elektron knyttet til dem. De finnes i naturen i nærheten av elver, fosser og i ferskt rennende vann.

Man tror at når vi puster inn disse, reagerer kroppene våre, og det gir positive effekter. Mange mennesker kjenner seg lykkeligere og mer uthvilte rundt disse vannkildene, og det kan i stor grad tilskrives de negative ionene de får i seg. Bare tenk på luften rett etter det har vært torden og lyn, mange anser denne luften som bra, siden den inneholder store mengder negative ioner.

[adsense2]

 

Himalayasalt kan hjelpe deg med blant annet:

~ Hudproblemer
~ Hodeverk, migrene
~ Stress og stressrelaterte sykdommer
~ Søvnløshet
~ Allergier
~ Revmatisme
~ Pusteproblemer og astma
~ Forkjølelser
~ Gi økt blodsirkulasjon

DEL gjerne denne artikkelen med venner og kjente på Facebook