23. juli 2024

Han var lei av å skrape isen av rutene hver morgen. Men så fant han ut dette geniale trikset!

Værmannen Ken Weathers var lei av å skrape is av rutene hver morgen før han skulle dra på jobb, så han bestemte seg for å gjøre noe med saken. Og det kan løses enkelt, med ting du antagelig allerede har hjemme.

Selvfølgelig, om du har god tid og penger å bruke på drivstoff, kan du la bilen stå og gå en stund, og smelte isen vekk. Eller du kan ta frem den hersens skrapen. Men… om du har det travelt, og vil ha isfrie ruter på null komma niks, da bør du sjekke ut denne videoen.

[adsense2]

Alt du trenger er en lite sprayflaske, med 1/3 vann blandet med 2/3 sprit (etanol/isopropanol), og så har du din egenproduserte is-smelter. Og det beste av alt, den er klar til bruk med en gang, og siden frysepunktet er så lavt, så kan flasken ligge i bagasjerommet i alle slags temperaturer uten å fryse til. Smart, ikke sant?

DEL gjerne denne videoen med dine venner og kjente på Facebook: