9-åringen sovnet med mobilen sin: Hun våknet med dette brennmerket på låret

641

Nå for tiden har nesten alle en mobiltelefon. Og det inkluderer barn, ofte helt ned i førskolealder.

Selv om mobilen kan brukes til mye nyttig, så er man nok ikke helt klar over hvilke farer som er forbundet med å ha en mobiltelefon.

Denne lille jenta, Olivia Retter, er 9 år gammel og bor med familien sin i Hertfordshire i England. Når Olivia sovnet på mobiltelefonen sin, hadde hun nok ikke ventet seg dette sjokkerende og smertefulle resultatet.

“Hun våknet midt på natta, og kom inn på rommet mitt og sa at hun hadde vondt i benet. Jeg trodde hun bare tullet, og sendte henne tilbake til sengs,” sier Olivias mor.

Olivias historie gir oss en skikkelig oppvekker om hvor farlig det kan være å ha en mobiltelefon.

Ville du latt ditt barn ha en mobil? Si hva du synes i kommentarene under.

9mobil1

Selv om hun er bare 9 år gammel, så har Olivia sin egen mobiltelefon, men hun får ikke lov å bruke den på natten.

Hennes mor, Karly, forteller: «Olivia har ikke lov til å ha mobilen på soverommet på natten, men hun snek den med seg inn og hadde den i senga. Så sovnet hun med den på låret.»

Når Karly til slutt så Olivias lår morgenen etter, ble hun sjokkert.

9mobil2

“På morgenen så jeg denne forferdelige forbrenningen på låret hennes. Jeg var sjokkert over at et mobildeksel kunne forårsake dette.”

Olivia hadde fått en alvorlig kjemisk forbrenning fra mobildekselet, som var dekorert med enhjørninger og regnbuer, og som inneholdt noe slags glitter og væske.

Det virket ikke som om det var noen sprekk i dekslet slik at kjemikaliene kunne ha rent ut, men like fullt var Olivias lår forbrent.

9mobil3

“Legene har sagt at det er en alvorlig kjemisk forbrenning, og at hun vil ha arr etter dette resten av livet. Jeg kan ikke tro det – hun vil ha et arr formet som en telefon på låret.»

Legene fikk behandlet forbrenningen, som de sier ble forårsaket av en form for syre.

Selv om Olivia er frisk nå, er hun og familien naturligvis oppskaket etter det som har skjedd.

9mobil4

“Tenk om dette hadde skjedd om hun hadde telefonen liggende ved ansiktet. Kjemikaliene kunne lekket i øynene eller i ansiktet,» fortsetter Olivias mamma.

I tillegg til å ta kontakt med selgeren av dekslet, postet Karly også bilder av Olivias skader på Facebook, for å advare andre.

9mobil5

Dette er hva hun skriver på Facebook:

“Vær så snill og del dette så mye som mulig. Dette dekslet er fylt med syre, og om det sprekker vil det gi 2ndre og 3de grads forbrenninger. Dette er det som har skjedd med min datter, og hun vil nå ha arr resten av livet. Mange jenter har dette nå for tiden, så vær forsiktig.”

Nå har Karlys innlegg av Olivias skader gått viralt, og fått over 33000 delninger.

9mobil6

“Man tror jo ikke noe slikt kan skjer,” sier Olivias mamma.

[adsense2]

 

Takket være dette innlegget, har dette dekslet nå blitt fjernet fra butikkhyllene, men det finnes nok mange av dem der ute.

Vær så snill og  DEL denne viktige advarselen med venner og familie!