21. juli 2024

Om du finner en mynt stukket inn i bildøren, må du gjøre dette STRAKS!

Før du drar på jobb, bør du sjekke bildøren din veldig nøye.

Det kan jo virke harmløst, men om du ser en mynt som sitter fast i håndtaket på bildøren din, så kan det være fare på ferde! Dette er nemlig en ny og kreativ måte for biltyver å stjele eller bryte seg inn i bilen din på, ifølge amerikanske medier.

Det hele metoden går ut på, er at tyven stikker en mynt i dørhåndtaket på passasjersiden. Så venter tyven på at eieren av bilen dukker opp, og følger etter i sin egen bil. Når bileieren så parkerer, kan han ikke låse bilen, ettersom dørhåndtaket sitter fast. Når bileieren så drar fra stedet, kan tyven komme seg inn i bilen igjennom den ulåste døren.

[adsense2]

 

Den gode nyheten er at det er enkelt å forhindre dette, ved å følge litt ekstra nøye med, og sjekke bildørene dine. Finner du en mynt, så fjern den, og sett en effektiv stopper for tyvens planer.

Det kan også være en god ide å fortelle dette til politiet, om du skulle bli utsatt for dette.

DEL denne artikkelen med dine venner, slik at flest mulig får vite om dette!