19. juli 2024

Hans søster har sittet i rullestol hele livet. Men når han avslører DETTE, bryter han sammen…

Lindsay Cochran er født med en sjelden sykdom, som gjør at hun har måttet bruke rullestol siden hun var 2 år gammel. Sykdommen, som heter Spinal Muskel Atrofi, hindrer henne i å gjøre mye av det andre barn på hennes alder gjør. Men Lindsay er ved godt mot!

“Hun ler ofte, gråter lite, og lever livet til det fulle. Hun har beriket vårt liv så mye, og gjort at vi har vokst på måter vi ikke trodde var mulig. Som Lindsay gjør, så har vi lært å leve livet en dag av gangen,» sier moren Tracy Cochran.

Men som du får se i videoen under, så hjelper det at hun har en utrolig storebror.

Storebror Trenton er nemlig en av hennes største støttespillere, og han lar alle vite at hun er en «normal person». Han løper også hvert år i veldedighetsløp for å drive inn penger, slik at man kan finne en kur for denne sykdommen.

“Bare fordi hun er annerledes, betyr det ikke at hun ikke passer inn,” sier Trenton.

I denne videoen får du også se Trenton bryte sammen i tårer, når han forteller hvor mye han elsker søsteren sin, noe som beviser hvor sterk denne søskenkjærligheten er.

Se videoen under, og vær så snill og DEL om du ble rørt av dette!