Bestemoren ble borte fra gamlehjemmet. Når de fant henne, hadde hun DETTE på armen!

986

Tony Sellers fra Nord-Irland har en 79 år gammel mamma som heter Sadie. Hun har tilsammen 11 barnebarn. En dag dro han for å besøke henne på pleiehjemmet hun bodde, Daleview House, men når han kom dit fant de ut at hun var forsvunnet.

Sadie hadde forlatt pleiehjemmet, uten å si fra til de som jobbet der. Alt Tony visste, var at hun nettopp hadde hatt besøk av barnebarnet sitt, Samantha. Så hvor i alle dager var de?

De løste mysteriet etter et par timer – og nå har historien spredt seg over hele verden! Les videre for å se hvor bestemoren Sadie hadde dratt…

bestemor-tatovering1
The Mirror

Når Tony kom for å besøke sin 79 år gamle mor på pleiehjemmet, var hun sporløst forsvunnet. Alt han visste var at hun var med barnebarnet, Samantha.

bestemor-tatovering2
The Mirror

Når de tilslutt fant henne, var det på et lokalt tatoveringsstudio. Hun hadde bestemt seg for å snike seg og ut få seg en tatovering, med Samantha ved sin side.

Etter å ha sett på at Samantha fikk seg en tatovering, fikk hun lyst på sin egen: et enkelt lite hjerte.

bestemor-tatovering3
The Mirror

Når hun ble spurt om hvordan familien ville reagere på den nye tatoveringen, svarte hun «det gir jeg f*en i.»

Hun sa også at det ikke gjorde vondt. «Jeg spurte fyren hvor lang tid det ville ta, og han sa han var ferdig for fem minutter siden. Jeg kjente ingenting.»

bestemor-tatovering4
The Mirror

“Når du blir min alder, må du leve livet for fullt hver dag,» fortalte hun The Mirror

Du er bare så gammel som du føler deg. Om du er enig, DEL denne historien med vennene dine på Facebook!