Han sluttet å drikke alkohol julen 2014. Ett år senere? Jeg tror ikke mine egne øyne!

50583

I forbindelse med jul og nyttår blir det ofte mye alkohol. Ofte altfor mye. Man har jo våknet noen ganger 1 januar, med en fyllesyke som ikke ligner noenting,  og tenkt at man skal slutte å drikke helt.

Det samme tenkte denne fyren, men forskjellen mellom oss er at han faktisk gjennomførte det. Han sluttet helt å drikke alkohol. Og når man ser disse bildene, skjønner man hvorfor!

For litt over et år siden, på første juledag i 2014 bestemte denne fyren seg for å slutte helt å drikke alkohol. Han skriver under navnet «Meatteo» på nettstedet Reddit, at han var lei av å alltid bli så full, og at den siste dråpen alkohol var inntatt julen 2014.

”Jeg ble full, og ødela julen. På slutten ble jeg bevisstløs av alkoholen. Hadde jeg fortsatt å drikke, hadde jeg vært i fengsel, eller død.”

sluttetdrikke1

Bildekilde: Imgur

Jeg må si at dette er en imponerende forvandling! Del gjerne artikkelen om du også er imponert!