Foreldrene tar farvel med sin syke datter. Da kjenner pappaen noe i hånden, som forandret alt!

104585

Mirakler skjer virkelig. Det er 18 måneder gamle Bella fra England et levende bevis på.

Foreldrene hennes hadde gitt opp håpet og tatt farvel med henne. Men 30 minutter senere var alt forandret!

 

Lee Moore-Williams og hans kone Franscesca kunne bare se på når deres 18 måneder gamle baby begynte å miste håret. De var på ferie i Spania, og når de kom hjem til England dro de direkte til sykehuset.
sykdatter01

 

 

Legene konstanterte at stakkars Bella hadde akutt vitaminmangel, på grunn av et virus. Kroppen hennes klarte ikke å produsere det hun behøvde.
sykdatter02

Bare noen dager senere var tilstanden så kritisk, at hun ble plassert i respirator. Hun fikk en diagnose med en sykdom som gjorde at hun hadde biotin-mangel, noe som gjør at cellene i kroppen ikke vokser naturlig. Dette er en veldig uvanlig sykdom, som bare rammer 1 av 60 000 nyfødte.
sykdatter03

Noen uker senere var tilstanden veldig kritisk, og foreldrene fikk vite at hun ikke kom til å klare seg. Respiratoren måtte slås av.

Familien samlet seg på sykehuset, tok et siste bilde av henne sammen med hennes 5 år gamle bror Bobby, og tok et siste farvel.
sykdatter04

Men bare 30 minutter senere forandret alt seg. Et ekte mirakel skjedde!
– «Jeg holdt hånden hennes, og visste at hun tok sine siste åndedrag. Jeg kjente at hun slapp grepet om hånden min, men så helt plutselig grep hun tak i fingeren min», forteller pappa Lee til Telegraph.

Bella begynte å røre på seg og gråte, mens foreldrene holdt henne i hendene. Hun kjempet rett og slett for sitt liv. Legene brøt inn, og gjorde alt de kunne for å redde den lille jentas liv.
sykdatter05

Hun kom til å overleve! Det var intet mindre enn et mirakel, og legene var sjokkerte. Nå har det gått over 5 måneder siden denne dramatiske hendelsen. Sykdommen er der fortsatt, men nå kan den behandles med de rette medisinene.

Bellas helse blir bedre for hver dag som går, og håret har vokst ut igjen. Hun kan både gå og prate, og hun feiret julen sammen med mamma Francesca, pappa Lee og storebror Bobby.
sykdatter06

Bildekilde: Facebook

Del gjerne denne utrolige historien med dine venner om du ble like rørt som oss.