23. juli 2024

Mannen har ikke klippet håret på 11 år. Se den utrolige forvandlingen når frisøren fjerner alt!

Noen ganger er det fint å bare la håret vokse fritt. Det kan være for å gjøre et slags opprør, eller bare at man ikke gidder å bekymre seg så mye om det.

Denne mannen lot håret vokse i 11 år – og frisørbesøk var ikke akkurat høyeste prioritet. Men en dag bestemte han seg for å endre på alt. Han dro til frisøren, og forvandlingen han gjennomgikk er mildt sagt utrolig…

Å la håret vokse kan være skummelt. Det å forlate en frisyre eller stil man er vant til kan være vanskelig for mange. Men denne mannen lot seg ikke skremme.

Etter hvert som håret vokste, bestemte mannen seg for å flette det til såkalte dreadlocks. Håret hans strekte seg helt ned til knærne hans.

Men etter mange år med de lange flettene, ønsket han en forandring. Etter flere timer i stolen hos frisøren, kunne han endelig se seg i speilet – og se det utrolige resultatet.

Etter å ha fjernet over 1 kilo hår, var det en helt ny mann som så tilbake på ham i speilet. Det er vanskelig å tro at et frisørbesøk kan forandre en person så mye.

Vi synes forvandlingen ble en stor suksess.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!