20. juli 2024

Kunstneren lager et utrolig mesterverk. Men han bruker IKKE maling og pensel!

Det fantastiske med kunsten, er at den alltid igjenoppfinner seg selv. Selv om internett-eraen har overveldet oss med utallige bilder og uendelige inntrykk, dukker det fra tid til annen opp noen mesterverk som virkelig forbløffer oss.

Bildene nedenfor er av et ekte mesterverk, hvor kunstneren verken har brukt maling eller pensler. Han har formet et kunstverk av noen ganske uvanlige materialer: ved hjelp av tusenvis av skruer i forskjellige farger, har kunstneren laget et utrolig vakkert bilde!

Bruce Mackley brukte over 20.000 skruer på mesterverket, som veier 159 kilo. Han har lagt ned hundrevis av timer med arbeid, men han har virkelig fått uttelling. Dette bildet er fantastisk!

Del gjerne bildene med dine venner på Facebook!