12. juli 2024

Den lille jenta har en svulst i hjernen. Da gjør foreldrene dette i bryllupet sitt!

Vanligvis pleier det å være en dag fullpakket med endeløs lykke. Men Jabob Skarratts og Tania Miller fra Australia bestemte for å ta bryllupsdagen sin til det neste nivået.

De hadde blitt inspirert av noe datteren deres, Paige, hadde sagt:

«Mamma og pappa skal gifte seg og jeg er blomsterpiken.» fortalte hun alle hun møtte.

Men bryllupsseremonien måtte fremskyves. Årsaken var hjerteknusende: Jacob og Tania ville oppfylle datterens drøm om å være blomsterpike i bryllupet – men Paige var døende og hadde ikke mye tid igjen.

To måneder tidligere hadde hun blitt rammet av en hodepine som aldri forsvant. Det ble bare verre og verre, og legene fastslo til slutt at hun hadde en svulst i hjernen – på størrelse med en sitron.

Noen etter diagnosen kunne hun opereres, men alt var forgjeves. Til slutt ble de desperate foreldrene enige om å prøve cellegift- og strålebehandling. Men den lille jenta tolererte ikke begge, så behandlingen måtte avbrytes etter bare noen dager.

Legene måtte gjøre noe av det vanskeligste i jobben sin: fortelle foreldrene at det ikke var noe de kunne gjøre for Paige. Hun hadde bare noen uker igjen å leve.

Midt i all fortvilelsen, var det bare en ting foreldrene visste de måtte gjøre: sørge for at datteren fikk drømmen som blomsterpike oppfylt.

Det var ingen tid å miste. På bare 24 timer, med hjelp fra venner, slektninger og sympatisk sykehuspersonale, klarte de å arrangere bryllupsseremonien på sykehuset.

Paige var for svak til å holde øynene åpne da hun ble påkledd den vakre kjolen sin, men hun var veldig klar over hva som skjedde.

En sykepleier dyttet henne i rullestolen nedover midtgangen, foran foreldrene og 30 andre slektninger – som alle stod i tårer.

«Det var ikke slik vi planla det. Hun klarte ikke engang å åpne øynene – men hun var der, og det er det viktigste. Hun kunne høre og føle kjærligheten rundt henne.» sier Jacob.

Paige hadde en kurv med kronblader i fanget, og drømmen gikk i oppfyllelse – hun var en ekte blomsterpike!

Men Jacob og Tania har ikke gitt opp. Gjennom en innsamlingsaksjon på nettet, samler de inn donasjoner i håp om at den lille jenta deres kan fortsette å få behandling.

Men uansett hva fremtiden bringer, fikk de iallefall oppfylt en av datterens store drømmer.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!