21. juli 2024

Jenta får et lite hjørne av hagen i bursdagsgave. Men etter denne forvandlingen er det ugjenkjennelig!

Små barn har ofte for mange ønsker i forhold til hva foreldrene klarer å innfri på en gang. Men ett ønske jeg tror de fleste barn har til felles, er et ønsket om et hemmelig sted å leke på – som foreldrene ikke har tilgang til.

Det var det som fikk denne mammaen til å gi datteren sin en noe spesiell bursdagsgave: Hun fikk sitt eget lille hjørne av hagen!

Etter å ha planert hele hagen, ble ett hjørne satt av til datteren. Her skal det bygges et hemmelig sted for henne. Og først og fremst må hun ha en trapp…

En stor hekk og en romantisk port skiller datterens lekeplass fra resten av hagen. Her er det adgang forbudt for alle som er høyere enn 1,30 meter!

Fine steiner danner et sjakkbrett på bakken.

Barnevennlig dekorasjon skal ikke mangle! Disse steinene fikk fra å være grå og kjedelig, til å være spennende og oppfriskende!

Fargerike blomster gjør det hemmelige lille hjørnet friskt og innbydende. Stedet har også fått en egen liten fontene/fuglebad.

En annen morsom detalj er miniatyrversjonen av hagen. Her kan alle små alver og feer føle seg som hjemme!

En sittebenk med oppbevaringsplass under er jo et must…

…Det samme er belysning.

For et herlig lite sted for barna!

Man trenger ikke alltid å reise så langt for å finne slike perler. Hvis man bare orker å lage de selv.

Den heldige jenta som fikk denne lille hagen har nok mange fine sommerkvelder i vente, i sitt egne lille eventyrland – like bak huset sitt.

Hva synes du om prosjektet?

Del gjerne bildene med dine venner på Facebook!