Mammaen bestemte seg for å IKKE dra barna sine ut av brannen. Nå hylles hun som en helt!

2043

Dagen startet som normalt for fembarnsmoren Rachel Martin. Hun så frem til en flott ettermiddag i parken. Til å nyte solen, og leke med barna sine.

Men plutselig stoppet bilen, og familien fikk seg et sjokkerende opplevelse de aldri vil glemme.

Amerikaneren styrte bilen inntil fortauskanten og gikk ut for å sjekke hva som var galt. Da så hun at motoren sto i fyr og flammer!

Hun fikk umiddelbart panikk, og begynte å tenke på hva hun skulle gjøre. Den første tanken som slo henne var at hun måtte dra barna ut av bilen – men hun gjorde det motsatte.

I stedet ropte hun til barna:

«Alle ut av bilen, med en gang!»

Hun skjønte at det ville ta for lang tid å dra barna ut av bilen. Og mens barna klatret ut, prøvde moren å slukke flammene med beina. Hun brant seg, og måtte senere behandles på sykehuset.

Heldigvis slapp barna unna uten skader. Til tross for panikken, klarte Rachel å beholde roen, slik at hun fikk tatt den riktige avgjørelsen. Og bare sekunder etter at barna var ute, sto hele bilen i flammer.

En bil kan erstattes, men en familie er det mest verdifulle man kan ha. For å advare andre, skrev Rachel dette innlegget på Facebook:

«Hvis det ryker fra motoren bør du aldri åpne panseret, eller prøve å redde verdisaker fra bilen. Det har du ikke tid til!»

Rachel og barna var heldige. Men beskjeden hennes er klinkende klar. Det som betyr mest i en slik situasjon er de vi elsker.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!