Mannen trodde han skulle dø. Men etter at han filmet sitt farvel til sønnen, gjorde han dette!

528

Da Zach Moore ble pappa, veide han allerede over 136 kilo. Og etter hvert som sønnen vokste, gjorde han også det selv. Med mye junk food og brus, og altfor lite mosjon, tok det ikke lang tid før Zach veide godt over 200 kilo.

Magen hans var så stor at han knapt klarte å puste, han orket ikke å leke med sønnen, og han led av søvnapne.

I juli 2013 følte Zach seg så langt ned at han ikke trodde han skulle få feire jul med familien sin igjen – derfor spilte han inn en film til sønnen, hvor han leste en historie til ham.

«Vi filmet den slik at Zach junior skulle få vokse opp med minner om sin far.» sier Zach.

Etter å ha blitt innlagt på sykehus som følge av matforgiftning, innså Zach at han måtte gjøre noe med helsen. Hvis ikke ville han dø snart. Om ikke for seg selv, måtte han gjøre det for familien.

Med stor vilje og engasjement begynte Zach å endre livsstilen sin. Han sluttet helt med junk food og brus, og begynte å trene. Da han hadde gått ned noen kilo, gjennomgikk han en gastric bypass operasjon, hvor den øvre delen av magen ble koblet til tynntarmen.

Zach forteller om hvordan livet ble mye lettere etter vektreduksjonen, og hvordan han fikk et helt nytt syn på livet i sin helhet. Nå orker han å leve, og fremfor alt orker han å være far til sin sønn.

«Ting som å kjøre bil, sitte komfortabelt i et flysete, gå gjennom butikken uten å holde inn magen, dra på utflukter med klassen til sønnen min, og legge planer med vennene mine uten å bryte dem – alt har blitt mye enklere». forteller Zach.

Men etter det massive vekttapet, hadde Zach mye overflødig hud på kroppen. Den overflødige huden skapte problemer, men etter en operasjon er det vanskelig å tro på at dette er den samme mannen som veide over 200 kilo.

Zach håper nå på å kunne samle inn nok penger til å operere bort den siste overflødige huden på armene og beina. I videoen nedenfor kan de se den utrolige forvandlingen.

Vi håper Zach kan inspirere så mange som mulig til å leve et sunt og godt liv, ikke bare for seg selv, men for alle andre rundt seg.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!